Profesionalna
oprema

UNIVERZALNA INDUSTRIJSKA PUMPA - USISAVAČ TIP: NIMATIC NRC200/NC200

Koristeći u Vašem pogonu ili radionici Castrolovu industrijsku crpku možete za puno kraće vrijeme promjeniti emulziju ili ulje (hidrauličko,rezno...) uz besprijekornu čistoću.

PODRUČJE PRIMJENE:
Univerzalna pumpa ili usisavač na komprimirani zrak ima svoje mjesto u svakom proizvodnom pogonu ili radionici. Putem uređaja lako crpimo emulzije, otopine, hidraulička, reduktorska, rezna i ostala ulja iz različitih spremnika, centralnih ili hidrauličkih sistema..... Koristimo ga i kod uklanjanja “stranog ulja”(hidrauličkog, ili ulja za klizne staze...) koje pliva na površini emulzije ili otopine. Uspješno možemo pokupiti ulje ili ostale tekućine koje se proliju okolo stroja ili billo gdje u radionici.
Usisna cijev ima promjer R2”, koji omogućava usisavanje većih djelova, čak i strugotina. Neosjetljiv je na zamašćivanje. Moguće ga je montirati na svaku bačvu, koja ima promjer otvora R 2” + R3/4 “.

TEHNIČKI PODACI:
Tehnička koncepcija sapnice i difuzora osigurava izvanredni usisni kapacitet. Kako uređaj nema gibljivih elemenata ne zahtjeva posebno održavanje. Jednostavna koncepcija omogućava laku i praktičnu uporabu. Moguće je dobiti i pokretnu verziju na kolicima. Tip NRC 200 sa reverzibilnim ventilom za ispumpavanje tekućina iz bačve, tip NC 200 bez reverzibilnog ventila.

REFRAKTOMETAR ZA MJERENJE KONCENTRACIJE

PH TRAKICE

prilagođene radu sa emulzijama

UREĐAJ ZA MIJEŠANJE SHP NIMATIC

Koristeći stanicu za pripremu emulzije možete uštediti i preko 50 % koncentrata u usporedbi sa ručnim mješanjem emulzije odnosno otopine.

PODRUČJE PRIMJENE:
Uređaj koristimo za pripremu odnosno miješanje svih Castrolovih sredstava za hlađenje i podmazivanje koji se koriste pri obradi metala. Uređaj radi na principu injektora u širokom području tlaka vode i omogućava miješanje u omjeru od 2-20 %.
Jednostavna montaža i rukovanje osiguravaju siguran i ekonomičan rad sa sredstvima za hlađenje i podmazivanje.

MiniDos UREĐAJ ZA MIJEŠANJE SHP

Koristeći proporcionalni klipni mješać MiniDos moguće je ostvariti točno proporcionalno miješanje koncentrata i vode neovisno o ulaznom tlaku vode ili duljini cjevoda emulzije.

PODRUČJE PRIMJENE:
Uređaj koristimo za pripremu odnosno miješanje svih Castrolovih sredstava za hlađenje i podmazivanje koji se koriste pri obradi metala. Uređaj radi na principu klipnog mješaća i omogućava miješanje u omjeru od 2-10 %. Ovisno o modelu mogući su i drugi omjeri.

UREĐAJ ZA OBIRANJE ULJA NIMATIC

Uštedite novac i smanjite vrijeme potrebno za čišćenje stroja - ovaj jedinstveni obirač lako se prigrađuje na sve vrste spremnika CNC strojeva, ima ugrađenu pumpu a obrano ulje može transportirati na udaljenost do 10 m.
 
PODRUČJE PRIMJENE:
Uređaj posebno napravljen za obiranje stranih ulja sa površina emulzija ili drugih otopina (hidrauličko ulje, ulje za klizne staze). Kontinuiranim obiranjem stranih ulja učinkovito se spriječava razvoj mikroorganizama čime produljujete radni vijek emulzije, spriječavate pojavu korozije, neugodnih mirisa i prijevremenu zamjenu emulzije (produljenje radne spremnosti stroja).

UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE EMULZIJE R-3000

Mobilni uređaj koji se može brzo prilagoditi svakom alatnom stroju i brzo i učinkovito izdvojiti velike količine stranog ulja i profiltrirati emulziju.

PODRUČJE PRIMJENE:
Uređaj radi u bypass načinu rada: pumpa emulziju iz stroja preko vrećastog filtera i kroz spremnik za dekantiranje ulja, čista emulzija se vraća u spremnik alatnog stroja. Usisni plovak ili magnetni držač usisa osiguravaju dobru prilagodbu svakom stroju. Koristeći ovaj uređaj bitno se produljuje radni vijek emulzije i smanjuje potrošnja koncentrata i količine otpadne emulzije.

UREĐAJI ZA FILTRIRANJE ULJA

HYPRO je vodeći svjetski proizvođač opreme za filtriranje, 
u ponudi imamo:
– Filtrirni elementi
– Visokotlačni filteri
– Povratni filteri
– Dvojni preklopni filteri
– Mobilne filtrirne naprave
– Specijalne filtrirne naprave za zahtjevne aplikacije

ZAMJENSKI FILTERI

Zamjenski filteri vrhunske kvalitete za hidrauličke, reduktorske i cirkulacijske sustave. U potpunosti pokrivaju primjene kao zamjena za HYDAC, MAHLE, PALL, EPENSTEINER, PARKER i dr.

FILTER TEKSTILNI U ROLI ZA FILTRIRANJA EMULZIJA ILI ULJA
Filter role odgovarajućih širina, materijala i debljina za filtriranja emulzija ili ulja za obradu metala.